Ladok på LU

Om Ladok på Lunds universitet

Ny version 16 december

Onsdag 16 december installeras version 1.59 av Ladok. Produktionsmiljön kommer inte vara tillgänglig mellan klockan 4-6 när uppgraderingen sker.

Nästa uppgradering blir den 27 januari.

Ny funktionalitet gällande resultatrapportering

  • Det finns nu en ny funktion där man per organisationsenhet kan söka fram klarmarkerade resultat som ännu inte attesterats. Funktionen återfinns under Studiedokumentation ->Kurs och heter: “Översikt pågående rapportering”. Om du är administratör/rapportör så ta gärna för vana att söka fram din/dina organisationer regelbundet för att säkerställa att inga attester är missade. 
  • I den nya funktionen “Översikt pågående rapportering” finns även funktionalitet för att avisera attestant på nytt (samma attestant eller annan).

Förbättrade funktioner

  • I vyn för att söka fram aktivitetstillfällen har fälten för tillfälleskod och kurskod bytt plats. De har nu samma ordning som i liknande utsökningsvyer för kurser och kurstillfällen.
  • Studiedokumentation: Ikonerna som visas på flikarna när man sökt fram och gått in på en kurs har ändrats för Resultatuppföljning, Deltagande och Aktivitetstillfällen.
2020/12/15

Inlägget postades i

ny funktionalitet