Ladok på LU

Om Ladok på Lunds universitet

Sökes: Objektägare till Ladokkonsortiet

(Från startsidan av https://www.ladok.se/ )

Utlysning av två objektägarroller i förvaltningsorganisationen för Ladok

Rollerna
De ledande rollerna i den nya systemförvaltningsorganisationen inom Ladoksamarbetet, Objektägare och Objektägare-IT, ska nu tillsättas med personer från högskolesektorn.

De är utpräglade nyckelroller med ett betydande mandat inom givna ekonomiska ramar. Det är inte frågan om anställningar utan konsortiefinansierade uppdrag som initialt ges på två år till 2015-12-31, med möjlighet till förlängning.

Uppdragen är uppskattade till 20 % av heltid.

Läs mer om rollbeskrivningar och kravprofiler och ytterligare information i dokumenten Intresseförfrågan OÄ-rollerna samt Underlag för intresseanmälan.

Intresseanmälan
Styrelsen eftersträvar en snabb tillsättningsprocess för att ge rimlig tid till att bygga upp systemförvaltningsorganisationen i god tid före första leverans från Ladok3-projektet
kommande höst.

Intresseanmälan med angivna referenser skickas till konsortiechefen Gunnar Backelin (gba@kth.se) senast 9 december 2013.

2013/11/23

Inlägget postades i

Okategoriserade

En kommentar

  1. karim

    Från https://www.ladok.se/index.php?id=1499 :

    “Ladokkonsortiets styrelse beslutade vid sitt möte den 10 april att utse Karin Åström till objektägare verksamhet samt Ulrika Ringeborn till objektägare IT för den nya förvaltningsorganisationen.

    Karin Åström är SA-chef vid Göteborgs universitet.

    Ulrika Ringeborn är IT-strateg i dagens Ladokförvaltning och anställd vid IT-avdelningen på Linnéuniversitetet.

    Objektägarna tillträdde sina uppdrag under april och har påbörjat arbetet med att rekrytera förvaltningsledarna. Ett riktvärde är att uppdragen ska omfatta 20 procent av heltid. Objektägarna är nyckelfigurer i den nya pm3-baserade organisationen och i den förvaltningsgrupp som ska utses i juni. “

Kommentarsfältet är stängt.