Ladok på LU

Om Ladok på Lunds universitet

Nu finns utbildning för studieadministration på grund- och avancerad nivå i Kompetensportalen

Arbetar du med studieadministration på grund- och avancerad nivå och behöver lära dig Ladok3? Nu kan du anmäla dig i Kompetensportalen. De första utbildningarna startar vecka 48.

Dessa kurser vänder sig till dig som endast arbetar med grund- och avancerad nivå Arbetar du också med studieadministration för forskarutbildning, så får du anmäla dig till en annan kurs (Ladok3: Studieadministration för forskarutbildning) som öppnar inom kort.

Utbildningen kommer att ges i datorsal. Vissa av passen kräver egen dator. Därför ber vi dig som har en bärbar dator att i första hand anmäla dig till dessa pass.  Utbildningen är en blandning av webbutbildning och salsundervisning. Innan du kommer till undervisningstillfället förväntas du ha tagit del av information som finns på kurssidan.

Utbildningar för dig som arbetar med studieadministration för forskarutbildning öppnar inom kort. Utbildningstillfällena för forskarutbildning startar efter nyår. Detsamma gäller Ladok3 utbildning för internationell handläggare.

Passa på att anmäla dig redan nu till kursen “Ladok3: Studieadministration på grund- och avancerad nivå” i Kompetensportalen!

2017/10/16

Inlägget postades i

Införandet i verksamheten